Blue Cassis Smoothie

28 oktober 2018

smoothie

Het internet staat vól met heerlijke smoothie recepten, dus ik vond dat ik daar ook een steentje aan moest bijdragen 😉 Dat wilde ik wel doen met een smoothie recept dat weer net een beetje anders is dan alles wat er al is.

En zo kwam ik per toeval op de Blue Cassis Smoothie! Deze heet niet alleen zo vanwege de kleur maar ook omdat ik hem dus écht naar cassis vind smaken. Maar dan gezond natuurlijk!

Ingrediënten

Voor 2 personen

1 banaan

1 bakje bramen

4 eetlepels soja proteïne poeder

2 eetlepels açai poeder

500 ml kokoswater

Je bent al bijna klaar want alles wat je verder nog hoeft te doen is het bij mekaar in een high speed blender of mixer te gooien en zo lang te mixen tot alles fijn is én dat er voldoende lucht onder gemixt is. Dat maakt namelijk dat de smoothie die prikkelende, frisse soda-achtige smaak krijgt.
Een beetje spa rood erbij kan natuurlijk ook!

0

Start typing and press Enter to search