Podcast The Healthy Chats

Welkom bij The Healthy Chats!

Een podcast die ik samen met mijn goede vriend, sportmaat en vega-fanaat Aaldrik opneem. Als man en vrouw en twee totaal verschillende human beans gaan wij elke episode in gesprek over een nieuw thema rondom gezondheid.

Luister je graag naar persoonlijke podcast en vind je het leuk om daarbij nog iets te leren? Dan zijn wij wel wat voor jou. Wij delen onze voedingsfeitjes, sportweetjes en mindset-tips met je in een leuke verhaalvorm boordevol anekdotes, persoonlijke verhalen en heel veel humor.

Luister op Spotify

Luister op Anchor

Luister op iTunes

TE GAST BIJ RUN FREE DE PODCAST

‘Een podcast voor als het even niet zo lekker loopt’, door Goudje Haadsma

Samen met mede-psychologe en running therapeute Goudje ga ik in gesprek over balans en de dieetcultuur. We bespreken hoe ik privé in een prettige balans blijf en hoe ik mijn cliënten erbij help hun eigen prettige balans te vinden.

De dieetcultuur maakt het ons moeilijk om zo van onszelf te houden als we zijn. Ook hier hebben wij het over. Wat is onze eigen rol op dit gebied? Hoe kunnen we een bijdrage leveren om dit te verbeteren? En hoe kun jij als luisteraar of cliënt leren om vrede te sluiten met voeding en je lichaam.

Een mooie, openhartige podcast die een goede blik geeft in hoe ik werk.

Luister op Spotify

Luister op Anchor

Luister op iTunes

Run Free website