Podcast The Healthy Chats

Welkom bij The Healthy Chats!

Een podcast waarmee je kunt ontspannen, jezelf verder ontwikkelen en op een leuke manier kunt leren hoe leven in balans eruit kan zien.

Ben jij geïnteresseerd in fitness, voeding en lifestyle maar wil je dat op een gezonde en gebalanceerde manier doen? Vind je het leuk om daarbij nog iets te leren en toe te passen in je eigen leven? Dan is deze podcast wel wat voor jou! 

Luister op Spotify

Luister op Anchor

Luister op iTunes

TE GAST BIJ RUN FREE DE PODCAST

‘Een podcast voor als het even niet zo lekker loopt’, door Goudje Haadsma

Samen met mede-psychologe en running therapeute Goudje ga ik in gesprek over balans en de dieetcultuur. We bespreken hoe ik privé in een prettige balans blijf en hoe ik mijn cliënten erbij help hun eigen prettige balans te vinden.

De dieetcultuur maakt het ons moeilijk om zo van onszelf te houden als we zijn. Hoe kun jij als luisteraar leren om vrede te sluiten met voeding en je lichaam. Ook hier hebben wij het over. 

Een mooie, openhartige podcast die een goede blik geeft in hoe ik werk.

Luister op Spotify

Luister op Anchor

Luister op iTunes

Run Free website

TE GAST BIJ DE GEZOND EN FITCAST

Een podcast van Joeri Koning, expert op het gebied van afvallen

Joeri’s werk begint waar dat van mij eindigt: als het om het afvallen van echt veel overgewicht gaat. Hoe dit ook samen kan gaan met intuïtief eten en het werken aan balans vertel ik in zijn eerste gast-podcast. 

Vriendelijker zijn tegen jezelf, werken aan jezelf en je relatie met eten en omgaan met eetbuien komen aan bod in deze podcast.

Een podcast die uitlegt hoe ‘veel afvallen’ op een intuïtieve manier toch mogelijk is.

Luister op Spotify

Luister op Anchor

Luister op Apple Podcasts