contact

Let’s stop trying & start doing!

Wil jij graag samen met mij sporten, aan je voeding of levensstijl werken? Vul dan gelijk het aanvraagformulier in op de trainingspagina of de coachingspagina. Maar misschien twijfel je nog en heb je eerst wat vragen? Ik zou ook willen weten waar ik aan begin. Zullen we online een kopje thee drinken en elkaar leren kennen?

Contactformulier

Stuur me een berichtje

Elkaar leren kennen gaat net even wat makkelijker boven een kopje thee en als je elkaar kunt zien. Daarom plan ik graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met je. Dat kan vaak op korte termijn en al binnen een paar dagen. Zin om even te kletsen en te vertellen waarmee ik je zou kunnen helpen?

Veelgestelde vragen

Iets nog niet helemaal duidelijk?

Ik weet nog niet waarmee ik geholpen ben, kan ik desondanks contact opnemen?

Neem gerust contact op als je lekkerder in je vel wilt zitten maar nog niet precies wat waaraan het mankeert en wat je nodig hebt. We bespreken dan samen wat je zou willen veranderen en hoe je dat kunt bereiken.

Werk je ook buiten Groningen?

Coaching kun je vanuit het hele land volgen en zelfs vanuit het buitenland. Voor sportevenementen reis ik ook binnen Nederland en naar het buitenland. Als je verder weg woont en graag regelmatig sportbegeleiding zou willen, kun je gebruikmaken van een sportschema dat ik voor jou persoonlijk opstel.

Wij zijn een bedrijf en zouden graag met je samen willen werken

Leuk dat jullie interesse hebben in een samenwerking met mij en jullie merk. Je mag het contactformulier gebruiken of direct mailen naar info@plantifulplan.com.

Ik zou je graag willen bellen, hoe kan ik je bereiken?

Bellen doe ik graag met een afspraak. Overdag geef ik namelijk vaak trainingen of zit ik in gesprekken waardoor ik de telefoon niet kan opnemen. Als je een belafspraak wilt maken kun je ook het contactformulier gebruiken en in het bericht je telefoonnummer achterlaten. Dan bel ik jou.