personal trainer Maritza

Training

Met elke training een sprongetje dichterbij jezelf!

Wie heeft ooit gezegd dat werken aan je fitness zwaar en saai moet zijn? Ik in elk geval niet. In mijn Personal training en Small Group trainingen leer je sporten op een manier die niet alleen effectief is maar ook leuk.

Beweging is voor je lichaam én je hoofd

Een fit lichaam maar dan leuk 

Sporten is net spelen voor volwassenen. Althans, als je het goed doet en er iets van maakt waar zowel je lichaam als je hoofd baat bij hebben. Zodat sporten niet als een moetje voelt maar ook echt leuk is, ben ik een nét iets andere personal trainer geworden. Geen geschreeuw of oefeningen waar je een hekel aan hebt, maar trainingen die creatief zijn, afwisselend en die je op veilige manier helpen bij het bereiken van je doelen.

Is het tijd voor een fittere jij? 

Te laat is het in elk geval nooit. Jij past bij mij als dit is wat je zoekt:

N

Sporten op een effectieve en leuke manier

N

Een fitter gevoel, meer kracht of gewichtsverlies

N

Een fijne sportroutine die je makkelijk kunt volhouden

N

Verantwoord sporten tijdens of na je zwangerschap of een blessure

N
Lekker buiten sporten als tegenhanger voor veel binnen zitten

En zo werkt het

Kies de training die bij jou past

Kies de training die past bij jou en jouw doelen. Ik bied zowel personal training aan als ook diverse small group trainingen. Heb je vragen?
Neem gerust contact op.

Personal training

Met personal training gun je jezelf het beste wat er op het gebied van sporten mogelijk is. Waar, wanneer, hoe en hoe lang kun je bij personal training allemaal zelf bepalen.

N

De snelste manier om je doelen te bereiken

N

Volledig afgestemd op jouw voorkeuren en agenda

N

Perfect voor beginners, bij blessures of zwangerschap

Prijzen

Proeftraining + eerste trainingsschema = €75,-

1 training per week 45 minuten = €45,- per keer
1 training per week 60 minuten = €55,- per keer
1 training per week 60 minuten samen (Duo) = €35,- per persoon per keer

Deelname aan eventtrainingen is gratis.

Hoe het werkt

Jouw eerste training na aanmelding is een kijktraining. In die training bepalen we qua fitness jouw startpunt en bespreken we jouw doelen en wensen. Op basis daarvan ontvang je jouw eerste trainingsschema waarmee we vervolgens ongeveer 6-8 weken gaan trainen. Wil je daarnaast ook nog zelf sporten? Dan kan ik voor jou thuis of in de sportschool een extra schema maken waarmee je zelf aan de slag kunt.

N

De snelste manier om je doelen te bereiken

N
Volledig afgestemd op jouw voorkeuren en agenda
N
Perfect voor beginners, bij blessures of zwangerschap

Small Group training

Met small group training sport je in een gezellig, vast groepje vrouwen die elkaar goed kennen. Met persoonlijke coaching werk je aan doelen en voel je je nooit een anonieme deelnemer.

N
Persoonlijke trainingen in een klein groepje
N

Sfeer van een teamsport en de vrijheid van zelf trainen

N
Perfect voor iedereen die effectief en leuk wil sporten

Prijzen

Proefles gratis

1 les per week = €40,- per maand
2 lessen per week = €67,50 per maand
Onbeperkt = €80,- per maand

Deelname aan eventtrainingen is voor elk abonnement gratis.

Hoe het werkt

Na een gratis proefles die je zelf kunt kiezen, sluit je een maandelijks abonnement af voor één of meerdere dagen naar keuze. Als je een keer niet kunt, mag je de dag inhalen. Wisselen van dag of hoeveelheid lessen gaat makkelijk en snel. Alle trainingen vinden plaats in het Europapark en Stadspark in Groningen. Jaarlijks hebben wij ook een agenda met evenementen zoals een Paas- of Nieuwjaarstraining. Hier mag je gratis aan deelnemen.

N
Persoonlijke trainingen in een klein groepje
N

sfeer van een teamsport en de vrijheid van zelf trainen

N
Perfect voor iedereen die effectief en leuk wil sporten

Ontdek de verschillende Small Group Trainingen

Mix

Dinsdags 19:30

Een workout die gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. De training bevat elementen van bootcamp, functionele training, pilates en spel.
High

Donderdags 19:30

Een pittige full body workout waarin je werkt aan uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en de techniek leert van gevorderde oefeningen.
Weights

Zondags 9:30

Bij deze full body workout gebruik je weerstand in de vorm van kleine en grote gewichten. Je werkt aan je houding, kracht en het tonen van je lichaam.

een kijkje in de trainingen…

Reviews

Dit vinden deelnemers ervan

small-group-training-voor-vrouwen-in-groningen

“Ik ben bij Maritza komen sporten omdat de lessen heel persoonlijk zijn en de groepen klein. Maritza houdt rekening met de verschillende niveaus binnen de groep zodat iedereen een uitdagende les heeft!”

Irna (41) - Small Group training
personal-training-en-small-group-training-groningen

“Ik ben bij je komen sporten en begonnen met personal training om af te vallen. Dat is goed gelukt! Inmiddels ben ik overgestapt naar de Small Group omdat ik het fijn vind in een kleine groep te sporten. De trainingen zijn afwisselend, oefeningen goed afgestemd en ook zijn de trainingen gezellig. Je houdt goed rekening met eventuele blessures. “

Marieke (39) - Personal training & Small Group training
personal-training-groningen-review

Voordat ik begon met trainen bij Maritza had ik weinig plezier in sporten. Door samen te ontdekken wat ik wel leuk vind heb ik nu structureel elke week een goede en leuke workout. Het is fijn dat zij altijd even vraagt hoe het gaat, en past daar dan de training op aan. Met een les op maat en leuke gesprekken begin ik na de training altijd met goede energie aan de dag.”

Jola (28) - Personal training
personal-training-voor-zwangeren-groningen-reviews

“Tijdens mijn zwangerschap ben ik personal training gaan doen met Maritza. Ik wilde graag blijven bewegen en omdat Maritza de training super goed aanpast aan wat nog mogelijk is heb ik tot het einde van mijn zwangerschap kunnen sporten. Drie maanden na de bevalling zijn we weer samen begonnen! Het bevalt super goed, Maritza luistert goed naar je wensen en is flexibel. Dit werkt voor mij heel goed en merk dat ik elke week weer vooruitgang boek!”

Marijke (33) - Personal training
small-group-training-groningen-review

“Maritza geeft afwisselende trainingen, waarin ze je uitdraagt om het beste uit jezelf te halen. Het fijne is dat je dus altijd kunt trainen op je eigen niveau. De energie is altijd positief en gezellig. Tot slot vind ik het fijn dat de groepen klein zijn, waardoor je niet zomaar een nummertje bent en je echt wordt verwacht op de training. Dat zorgt er voor mij voor dat ik ook elke week ga én blij thuis kom!”

Goudje (36) - Small Group training
zwangeren-personal-training-groningen-review

Ik ben bij Maritza komen sporten, toen ik fit wilde blijven in m’n zwangerschap. Dit is supergoed gelukt en inmiddels werk ik aan weer fit worden en op gewicht komen ná m’n zwangerschappen. Maritza heeft verstand van zaken en weet duidelijk waar ze het over heeft. Ook vind ik het altijd gezellig tijdens de trainingen waarin ook tijd is voor een praatje.”

Annemarie (38) - Personal training

losse trainingen

Business training

Werk jij in een bedrijf dat het leuk vindt om uitjes te plannen en BBQ’s te organiseren? Waarom zou je die gezelligheid niet combineren met fitter worden? Voor bedrijven bied ik eenmalige en regelmatige trainingen met uiteenlopende invullingen. Tip: voor jouw werkgever zijn deze trainingen ook aftrekbaar.

Sport evenementen

Een sport evenement is een training in een bepaald thema en met een leuke invulling voor een bijzondere dag. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, vrijgezellenfeest of om jongeren kennis te laten maken met een sport die ook leuk is.

personal trainer Maritza

Samen sporten?

Wil je een proefles proberen?

Benieuwd of Small Group training of Personal training iets voor jou is? Je mag altijd een proefles volgen. Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op om een les in te plannen.

Veelgestelde vragen

Iets nog niet helemaal duidelijk?

Ik ben zwanger, welke training raad je aan?

Als ervaren sporter kun je ook als zwangere meetrainen met de Small Groups zolang dat goed voelt voor je. Als beginner of nadat je bevallen bent kun je beter kiezen voor Personal training met extra aandacht voor jouw veiligheid en eventuele klachten.

Waar zijn de trainingen?

De Small Group trainingen vinden plaats in het Europapark of Stadspark in Groningen. Personal training vindt plaats in het Stadspark, bij jou thuis of een andere locatie naar keuze.

Moet ik sporten en voedingscoaching combineren?

Je kunt voedingscaching en training combineren, maar dat hoeft niet. Als je een afvaldoel hebt, raad ik dat meestal wel aan.

Uit welke trainingen kan ik bij jou kiezen?

Je kunt bij mij kiezen uit full body trainingen met eigen lichaamsgewicht, HIIT, krachttraining met gewichten, pilates, zwangeren & bevallen training, kickboksen, teambuildingstrainingen voor bedrijven of eventtrainingen in een bepaald thema (bijvoorbeeld voor een verjaardag of vrijgezellenfeest).

Geef je ook trainingen aan huis?

Als jij het fijn vindt en het jou goed uitkomt, kom ik tegen een kleine meerprijs graag voor jouw training bij jou aan huis.

Wat is het verschil tussen personal training en small group training?

Bij personal training is de begeleiding 1 op 1 en daardoor intensiever. Mijn volledige tijd en aandacht gaan uit naar jou. Samen met jouw persoonlijke trainingsschema sport je zo op de meest veilige manier en bereik je jouw doelen het snelst. Bij small group training sport je in een groepje van 6-8 anderen. De trainingen zijn gezellig en effectief en je werkt samen met de groep aan een doel (bijvoorbeeld een goede push up uitvoeren). Als je twijfelt welke training bij jou past, neem graag contact met mij op, dan denk ik met je mee.