Blog

Soms heb ik gewoon even net wat meer te vertellen

These are a few of my favorite things

Mijn favoriete blogs boordevol tips

5x ontbijt voor een stabiele bloedsuikerspiegel

Een stabiele bloedsuikerspiegel is een essentieel onderdeel van een gezond lichaam en een gezonde, gebalanceerde levensstijl. Wie geen stabiele bloedsuikerspiegel heeft, heeft vaker honger, cravings en daardoor meer moeite met luisteren naar zijn honger-en verzadigingsgevoelens. Het kan ook de reden zijn dat je moeilijk afvalt of zelfs aankomt. In dit artikel vind je 5 gerechten waarmee je je bloedsuikerspiegel in de ochtend al meteen goed programmeert voor de dag.

tips gezondere levensstijl

Opstart tips voor voeding, beweging en lifestyle

Ze zeggen niet voor niets ‘een goed begin is het halve werk’. Maar hoe begin je met het aanpassen van je voeding, beweging of levensstijl? Of je nou voor het eerst begint of na de zomer- of kerstvakantie weer in een fijne flow wilt komen. Dit zijn jouw eerste stappen. 

Coaching & training

Voeding- en beweging met aandacht voor jou, jouw gedachten & jouw leven

Coaching

Wil je graag een gezond gewicht bereiken? Van eetbuien afkomen, afvallen of minder obsessief met eten bezig zijn? Mijn voedingscoaching maakt je bewust van je gedachten, gedrag en valkuilen rondom eten. Deze leer je doorbreken en vervangen door een aanpak die bij jou past en wél werkt.

Training

De juiste beweging ondersteunt je doelen. En dat is niet altijd meer of zwaarder trainen. Soms moet je iets anders doen of juist minder hard sporten. In mijn Personal trainingen buiten of aan huis, of in de Small Group trainingen, ontwikkelen we een sportroutine die resultaat oplevert en leuk is.